Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 13.7.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Menumat Oy (y-tunnus 1498298-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden hinta voi myös olla arvonlisäveroton, mikäli asiakas on oikeutettu kunnan järjestämään arvonlisäverottomaan sosiaalipalveluun Menumatin toimiessa kunnan sopimuspalveluntuottajana. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.menumat.fi/verkkokauppa ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset, joiden yhteydessä on annettu toimiva sähköpostiosoite, vahvistetaan sähköpostilla.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilauspäivän
  • toimituspäivän
  • tilaajan tiedot
  • toimitusosoitteen
  • Menumatin asiakaspalvelun yhteystiedot

Käyttäjätilin tilaushistorian kautta voit tarkastaa yksityiskohtaisemman tilauksen sisällön.

Maksutavat, toimitusajat ja -kulut

Tuotteet ja mahdolliset toimituskulut laskutetaan jälkikäteen Menumatin palvelusopimuksen tai kunnan sosiaalipalveluihin liittyvien käytäntöjen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen aukioloaikojemme puitteissa. Toimitamme tuotteet toivottuna mahdollisena toimituspäivänä. Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä kuitenkin siten, että tietyillä paikkakunnilla toimitus tapahtuu aina esimerkiksi tiettynä viikonpäivänä 1-2 viikon välein.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme erikseen. Tuotteet toimitetaan Menumatin asiakastiedoissa olevaan osoitteeseen.

Vaihto- ja peruutusehdot

Mahdolliset ateriatoimitusten peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään toimitusta edellisenä päivänä klo 8:30 mennessä Menumatin asiakaspalveluun (puh. 020 796 1550, s-posti: asiakaspalvelu@menumat.fi).

Elintarvikehygieniasyistä johtuen emme vaihda tai hyvitä toimitettuja tuotteita. Mikäli tuote on selkeästi viallinen, tuotteen/palvelun laadussa on moitteita tai palvelussa esiintyy muita ongelmatilanteita, tulee asiakkaan olla viipymättä yhteydessä Menumatin asiakaspalveluun tai antaa palautetta joko suullisesti kuljetushenkilökunnalle tai internetin kautta osoitteessa www.menumat.fi/ota-yhteytta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Menumat Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Menumat Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.